Élelmiszer- és üdítőital-gyártás

Élelmiszer- és üdítőital-gyártás

elelmiszer_header

Az élelmiszer-feldolgozó ágazatokban az élelmiszerek veszélymentessége elsőrendű fontosságú. A maximális elővigyázatosság alapelvét az élelmiszerek tekintetében módszeresen kell alkalmazni. A Total Csoport és a törvény ugyanazon célt igyekszik elérni: a fogyasztók védelmét.
 
elelmiszer_fedezzefel

Az élelmiszer- és italfeldolgozó ágazat iránt elkötelezett megoldások

A Total a világon mindenhol a termékek és szolgáltatások széles körű és összehangolt választékát kínálja az élelmiszeripar számára.

Egy teljes élelmiszer-minőségű kenőanyag sorozat: NEVASTANE® (NSF/H1 termékcsalád) és egy sor növényi olaj (formaleválasztó kenőanyagok - élelmiszer-feldolgozó segédanyagok): FINATUROL® (a CE szabványokat kielégítő növényi olaj) kiváló védelmet és hosszabb üzemi élettartamot ad az ipari berendezéseknek az élelmiszeriparban, vagy ahol alapvető követelmény a magas szintű egészségügyi védelem. 

A legszigorúbb követelmények kielégítése

elelmiszer1

A összes termékünk bejegyzett NSF-tanúsítvánnyal rendelkezik, és kielégíti a HACCP-módszer szerinti egészségügyi követelményeket.
 
A NEVASTANE® sorozat NSF-H1 engedéllyel rendelkezik, és eleget tesz az FDA szabvány 21-CFR 178-3570 fejezetének.

A FINATUROL® sorozat NSF-3H és DGCCRF engedélyekkel rendelkezik. Eleget tesz az FDA-szabvány 21 CFR 172.278 fejezetének és az 1829-1830/2003/CE rendeletnek. Az összes FINATUROL® adalékanyagot tartalmazza az Európai Közösség 95/2/CE irányelvének jóváhagyó listája.

 

 

Töltse le a tájékoztatónkat PDF formátumban! 

elelmiszer1_pdf
  • PDF dokumentum
  • 5 oldal
  nevastane_logo
  total nevastane
  • PDF dokumentum
  • 6 oldal
e53      

Egypontos automata kenőberendezés
Azonnal beüzemelhető           
• PDF dokumentum
• 3 oldal

E25  

Kenőanyagok a cukornád-ipar részére
Hozza ki a legtöbbet berendezéséből      
• PDF dokumentum
• 4 oldal

E32  

Üdítőital-gyártás részére
Élelmiszer-biztonság és teljesítmény a maximális termelékenység érdekében
• PDF dokumentum
• 2 oldal

E33  

Kakaó és csokoládé feldolgozás
Élelmiszer-biztonság és teljesítmény a maximális termelékenység érdekében
• PDF dokumentum
• 2 oldal

E34  

Gyümölcs és zöldség feldolgozás
Élelmiszer-biztonság és teljesítmény a maximális termelékenység érdekében
• PDF dokumentum
• 2 oldal

E35  

Sütőipar
Élelmiszer-biztonság és teljesítmény a maximális termelékenység érdekében
• PDF dokumentum
• 2 oldal

     

 

X

Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát, mely statisztikát készít az oldal látogatóiról. Ön bármikor törölheti az így rögzített sütiket, illetve a kereső megfelelő beállításával megelőzheti új sütik letöltését. Cookie szabályzatunkat itt megtekintheti.