Tartályos gáz

Városban vagy faluban, sík vagy hegyvidéki területen a vezetékes földgáztól távol sem kell lemondani a környezetkímélő gázenergia adta kényelemről. A TOTALGAZ tartályos gáz lehetővé teszi családi házak, nyaralók, kommunális intézmények, kereskedelmi, vendéglátó-ipari, mezőgazdasági és ipari létesítmények számára az elengedhetetlen, egyenletesen jó minőségű energiahordozó felhasználását, melynek elégetésével tiszta égéstermék keletkezik. A PB-gáz üzemi-targoncák kiváló motorhajtó anyaga.

3+1 érv a TOTALGAZ tartályos gáz mellett

Önnek a tartálytelepítésről csak döntenie kell, mert:

1. A TOTALGAZ a telepítés oroszlánrészét leveszi az ön válláról.
2. Sem a gáztartály beszerzésével, sem annak fenntartásával nem kell törődnie.
3. A TOTALGAZ jelentős gázkészletére és szállítókapacitására támaszkodva pontosan elvégzi a gázszállítást.

+1 A TOTALGAZ a fizetési feltételeket az ön pénztárcájához igazítja.

 

A gáz tárolása

A gáz tárolása szabványos kivitelű, magas nyomáson bevizsgált acéltartályokban történik a fogyasztó ingatlanának területén. A tartályok többféle méretben és kivitelben készülnek a felhasználó igényeinek figyelembevételével. Telepítésüket az ország minden részében a TOTALGAZ által minősített, szakipari végzettséggel rendelkező kivitelező vállalkozások végzik. Az üzembe helyezésre a műszaki átadást követően kerül sor.

A cseppfolyósított gáz a tartályt körülvevő levegő hőtartalmát hasznosítva párolog, így szolgáltatva a fogyasztó számára szükséges energiamennyiséget. Nagyobb gázigényű fogyasztók az elgőzölögtető rendszerű gázellátást alkalmazhatják.

A tartályos rendszer működése automatikus, üzemszerű kezelése a földgázos rendszerekéhez hasonlóan semmilyen szakirányú képzettséget nem igényel.

A gáztartály töltöttségét, a tartályban lévő gáz mennyiségét a tartály tetején elhelyezett szintjelző folyamatosan mutatja. Az ügyfél gázrendelése nyomán egy előre egyeztetett időpontban a TOTALGAZ közúti tartályautókkal végzi el a gáz kiszállítását.

Föld feletti tartály

A TOTALGAZ föld feletti tartály egyszerűen, gyorsan telepíthető!

Az ön kertjében elhelyezett TOTALGAZ föld feletti tartály nap mint nap gondoskodik a szükséges hőenergiáról és kényelméről. Betonalapra emelve kerül elhelyezésre, telepítése gyors és egyszerű. Háztartások esetében két tartályméret használatos: a 3 m3-es, 1200 kg-os és az 5 m3-es, 2100 kg-os tárolókapacitású PB-gáztartály.

Nagyobb gázigények fedezésére természetesen más, nagyobb tartályméretek is rendelkezésre állnak.

Az ön TOTALGAZ területi képviselője megtalálja a legjobb megoldást: díjmentesen és szerződési kötelezettség vállalása nélkül felméri az ingatlan energiaszükségletét, segít kiválasztani a tartálytelepítés helyét.

A föld feletti tartály karbantartása: a tartály az ön részéről folyamatos karbantartást alig igényel. A TOTALGAZ megoldja a tartályok rendszeres felülvizsgálatát az ön tökéletes nyugalma érdekében.

Föld alatti tartály

Esztétikus látványt nyújt, kiválóan illeszkedik a környezetébe a TOTALGAZ föld alatti tartály!

Ha a TOTALGAZ föld alatti tartályát választja,

  • szinte teljesen megfeledkezhet arról, hogy tartályos gázt használ, mert a tartálynak csak a dómfedele látható,
  • megőrizheti kertje eredeti képét.

A föld alatti tartály terep- és talajviszonyoktól függetlenül bárhol telepíthető, még agyagos, kavicsos területeken is.

Háztartások esetében két tartályméret használatos: a 3 m3-es 1200 kg-os és az 5 m3-es 2100 kg-os tárolókapacitással.

Nagyobb gázigények fedezéséhez természetesen más, nagyobb tartályméretek is rendelkezésre állnak.

Az ön TOTALGAZ területi képviselője megtalálja a legjobb megoldást: díjmentesen és szerződési kötelezettség vállalása nélkül felméri az ingatlan energiaszükségletét, segít kiválasztani a tartálytelepítés helyét.

A föld alatti tartály karbantartása: a tartály az ön részéről folyamatos karbantartást alig igényel. A TOTALGAZ gondoskodik a tartályok rendszeres felülvizsgálatáról az ön tökéletes nyugalma érdekében.

Felhasználási területek

Föld feletti tartály karbantartása

A tartály az ön részéről folyamatos karbantartást alig igényel. A TOTALGAZ magára vállalja a tartályok rendszeres, időszakos felülvizsgálatát az ön tökéletes nyugalma érdekében.

Föld alatti tartály karbantartása

A tartály az ön részéről folyamatos karbantartást alig igényel. A TOTALGAZ magára vállalja a tartályok rendszeres, időszakos felülvizsgálatát az ön tökéletes nyugalma érdekében.

Biztonsági előírások

A TOTALGAZ-zal a biztonságot választja! Néhány előírás betartására szeretnénk felhívni figyelmét.

Kapcsolatfelvétel

Ha több információra van szüksége termékeinkről és szolgáltatásainkról, kattintson ide!