Skip to content

Kutatás

A Total csoport új aszfalttípusok/bitumenek fejlesztésével és tesztelésével foglalkozó, három kutatóközponttal rendelkezik Európában. A legnagyobb a CReS (Lyon, Franciaország) központi laboratórium, és van még két fejlesztő központ Prestonban (Nagy-Britannia) és Brunsbüttelben (Németország). Bőséges tapasztalattal rendelkeznek a kötőanyagok fejlesztése terén különböző európai piacok számára. A modern berendezések lehetővé teszik technológusaink számára, hogy olyan innovatív megoldásokon dolgozzanak, amelyek választ kínálnak a bitumen tulajdonságait illető egyre növekvő igényekre és követelményekre a cseh és az európai piacon.

Kutatás 1
Kutatás 2
Kutatás 3

A fejlődés egyik építőkövét a lyoni, prestoni és brunsbütteli technológiai központok képviselőinek rendszeres, központilag Párizsból összehangolt találkozói jelentik. A találkozókon megosztják az új technológiai ismereteket és tapasztalatokat, hogy a fenntartható fejlődés keretei között folyamatosan dolgozhassanak az egyre korszerűbb termékek fejlesztésén.

Kutatás 4

A folyamatos fejlesztést valamennyi termékünk fenntarthatósága és tartóssága alfájának és omegájának tekintjük. Többségi részvényeseinkkel és független kutató szerveinkkel olyan projektekben is részt veszünk, amelyek célja az említett tényezők fontosságának elmélyítése és terjesztése a szakmai és a laikus közönség körében. Az ügyfelekkel való kommunikáció és a nekik nyújtott műszaki/technikai támogatás a folyamatos fejlesztés kultúrája fenntartásának záloga.