Skip to content

Total truck solutions

Az újdonságok digitális világa hivatásos szállítóknak és fuvarozóknak a TOTAL márkától. Hivatásos sofőrök és fuvarozók partnerei vagyunk.

Az internetes felület a TOTAL, AS24 és az EuroVAT vállalatok termékeit és szolgáltatásait mutatja be.

A közúti közlekedési ágazat szükségleteihez igazított információs szolgáltatásokat, illetve a fuvarozási területen tevékenykedő vállalatok problémáira szakosodott szolgáltatásokat kínál.

A portál első verzióját először Nagy-Britanniában, majd Csehországban tették közzé online. Egyformán jó szolgálatot tesz fleet managereknek, hivatásos sofőröknek, fuvarozó vállalatoknak és szerviztechnikusoknak. A portálra való első látogatáskor a felhasználó kitölti profiladatait, ezzel közvetlen hozzáférést kap különféle hasznos információkhoz.

Tájékozódhat, hogy Európában hogyan igényelheti vissza az üzemanyagok már befizetett áfáját és jövedéki adóját, ami egyébként időigényes és bonyolult lehet. Az EuroVAT szolgáltatással mindezt megoldjuk Ön helyett.

Speciális elektronikus adatbázisunk és AS24 Station Finder állomáskeresőnk segít a legközelebbi töltőállomás megtalálásában, közvetlenül a vezetőkabinból. A keresett hely megadását követően gyorsan rátalál a konkrét töltőállomásokra

Az AS24 Eurotrafic kártyával vagy a PASSango útdíjfizető-egységgel útdíjat fizethet, és további előnyöket élvezhet a töltőállomásokon egész Európában.

TOTAL TRUCK SOLUTION

  • A felhasználó személyére szabott információkat szolgáltat: személyre szabott hírek, közlekedési információk, valamint a biztonságos parkolóhelyek és töltőállomások listája.
  • A felhasználó szükségleteihez igazított speciális tartalmakat kínál.
  • A Total Csoport széles termék- és szolgáltatáskínálatának bemutatása
  • (olajelemzés, AdBlue, AS24 üzemanyagkártya).
  • Információk vállalati megoldások kezelőinek.
  • Tanácsadás a motorolajok témájában, a gázolaj jövedéki adójának visszatérítése.

Látogatás a portálr