Skip to content

Folia

FOLIA

 

FOLIA termékcsalád forradalmi újítást jelent a fémmegmunkálás területén. Az olaj- és emulgeálószer-mentes, biológiai forrásból származó biopolimer alapú kenőanyag kiváló kenő- és hűtőhatásával egyedülálló megoldást kínál számos fémmegmunkálási művelethez.

3 FŐ ELŐNYE: EGÉSZSÉGVÉDELEM, BIZTONSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY

Fejlett technológiáink használatával az első és egyetlen olyan fémmegmunkáló folyadékot hozzuk forgalomba, amely biológiai forrásból származó polimerekkel helyettesíti a hagyományos olajokat, a legjobb jellemzőket biztosítva a gépkezelőknek és környezetüknek.

 

banner

 

man

„A FOLIA egy forradalmi megoldás a fémmegmunkálásban. Az új termék jobb teljesítményt nyújt mind az operátoroknak, mind a munkakörnyezetüknek az innovatív technológiák alkalmazásával, melyek a hagyományos olajokat növényi alapú polimerekkel helyettesítik."

 

Innováció az ipar számára

A FOLIA megfelel a Total azon vállalásának, hogy megfizethető, megbízható és tiszta energiát kínáljon, amely teljesíti a legmagasabb biztonsági és környezetvédelmi előírásokat. Az új folyadék 3 lényeges területen - egészségvédelem, biztonság és környezetvédelem - kínál megoldást és javítja partnereinknél a munkakörülményeket.

 

banner

 

Ezzel az új termékünkkel tudjuk bizonyítani, hogy a Total előtérbe helyezi a vevők igényeit és arra megfelelő megoldást kínál. A FOLIA jelentős szerszám- és a termelési költségmegtakarítást eredményez. Ezenkívül javítja vevőinknél a munkakörülményeket.

 

man

„Figyelünk vevőink igényeire, és ezzel az innovációval egészségesebb, biztonságosabb és hatékonyabb megoldást tudunk biztosítani."

 

mail

Bővebb információért lépjen kapcsolatba velünk: rm.iparikenoanyag[email protected]