Skip to content

Mélyhúzó olajok

MARTOL EP 79, 185

A MARTOL EP 79 különösen ajánlott szerszámacélok és nemesacélok nagy igénybevételre méretezett megmunkálási műveleteire: Szigorú sajtolási műveletek vasfémeken (félkemény acélok, szerszámacélok, és rozsdamentes acélok) és nem vas fémek esetén (réz, aluminium és ezek ötvözetei, szintén alkalmas finom kivágáshoz, stancoláshoz, esetenként használható fúrás / menetvágás műveletekre 
A MARTOL EP 185 egy magas teljesítményű szulfomódosított-klórozott olaj a legszigorúbb megmunkálási műveletekre, acélokhoz, különösen ajánlott rozsdamentes anyagok : mélyhúzására; stancolásra; hidegzömítésre – akár a legmagasabb lemezvastagságok esetén; magas sebességű kivágásokhoz.

MARTOL EP 5, 65, 100, 235, 405 CF 

Nagyteljesítményű mélyhúzó olajok különböző viszkozitási fokozatban olyan anyagokhoz, melyek nem érintkezhetnek klór tartalmú termékekkel. Alacsony és közepes széntartalmú acélok alakító, sajtoló, kinyomó és húzási műveleteihez használható. Az olajosság, a kopás elleni védelem és az extrém nyomással szembeni ellenállás meghosszabbítják a szerszámok élettartamát és garantálják a préselt alkatrészek felületének kiváló minőségét, ezáltal csökken az üzemeltetési költség. Megfelelnek az autóipar követelményeinek. 

ISO – L-MHF

MARTOL LVG 25 AQ

VOC anyagokat nem tartalmazó elpárolgó mélyhúzó olaj. Acél, nemvas fémek, főleg alumínium öntvények közepes igénybevételű mélyhúzásához alkalmas. Nagyon vékony filmet hagy maga után, mely általában nem igényel zsírtalanítást. Kiemelkedő nedvesítőképesség jellemzi, ami a felület kiváló fedését biztosítja és meghosszabbítja a szerszámok élettartamát.

ISO – L-MHF

MARTOL EV 10 AQ

VOC anyagokat nem tartalmazó elpárolgó mélyhúzó olaj. A párolgó olaj vas- és nemvas fémek közepes igénybevételű mélyhúzására szolgál. Nagyon vékony filmet hagy maga után, mely a legtöbb esetben nem igényel zsírtalanítást. Nagyon jó nedvesítőképességgel rendelkezik, ezért kiválóan borítja a felületet és meghosszabbítja a szerszámok élettartamát. Nagyon sokféle alkalmazásra használható univerzális termék.