Skip to content

Vágóemulziók

LACTUCA LT 3000

Makroemulzió rézötvözetek és (színesfémek és alacsony széntartalmú) szénacélok megmunkálásához. Rendkívül könnyen használható, hígítás tiszta, esetleg kezelt vízzel.

ISO -L MAA

SPIRIT WBA 5600

Többfunkciós, nagyteljesítményű  mikroemulzió, mely széles körben alkalmazható acélok, és különösen színesfémek megmunkálásaihoz. Használható acélok, aluminum, színesfémek megmunkálására egyaránt. Felhasználóbarát termék. (bór, formaldehid és amin mentes)

ISO 6743/7 ISO-L MAE.

SPIRIT WBF 7200

Makroemulzió különböző fémek (vas és nemvas, keményacélok, acélötvözetek, rozsdamentes acélok, valamint titán, alumínium és ezek ötvözeteinek) nagy igénybevételű megmunkálásához. Rendkívül könnyen használható, hígítás tiszta, esetleg kezelt vízzel.

ISO -L MAF

SPIRIT 3000

Mikroemulzió, elsősorban öntöttvas, lágy és keményacélok megmunkálására fejlesztve. A SPIRIT 3000 termék tulajdonságai optimalizáltak köszörülési műveletekhez és önöttvas, lágyacélok és közepes keménységű acélok megmunkálásához. FELHASZNÁLÓ BARÁT:
Bórmentes; formaldehid és formaldehid képző vegyület mentes; klór, és szekunder amin mentes

ISO 6743/7 – ISO L MAF

SPIRIT 5000

Mikroemulzió, elsősorban öntöttvas, acélok és autóiparban használatos aluminium ötvözetek megmunkálására fejlesztve. A SPIRIT 5000 termék tulajdonságai optimalizáltak köszörülési műveletekhez és öntöttvas, lágyacélok és közepes keménységű acélok megmunkálásához.
FELHASZNÁLÓ BARÁT: Bórmentes; formaldehid és formaldehid képző vegyület mentes; klór, és szekunder amin mentes

ISO 6743/7 – ISO L MAF

SPIRIT 7000

Mikroemulzió, elsősorban nagy igénybevételű megmunkálásokra fejlesztve. A SPIRIT 7000 termék tulajdonságai optimalizáltak a nehéz megmunkálási műveletekhez és fémekhez. A SPIRIT 7000 speciális EP adalékokat tartalmaz hogy optimalizálja a szerszám élettartamot és a megmunkált anyag felületminőségét. 
FELHASZNÁLÓ BARÁT: Bórmentes; formaldehid és formaldehid képző vegyület mentes; klór, és szekunder amin mentes

ISO 6743/7 – ISO L MAF

VULSOL MSF 5200

Szintetikus vágófolyadék vas- és keményfémek csiszolásához, különösen hengerek csiszolásához alkalmas. Rendkívül könnyen használható, hígítás tiszta, esetleg kezelt vízzel.

ISO -L-MAG

VULSOL WBF 7219

Formaldehidmentes szintetikus vágófolyadék köszörüléshez és megmunkálási műveletekhez. A VULSOL WBF 7219 ajánlott acélok és nem vas fémek megmunkáláshoz és köszörüléséhez, alkalmas továbbá műanyagok megmunkálási műveleteihez is.
A jó mechanikai teljesítménynek köszönhetően : csökkenti a vágóigénybevételt,  növeli a szerszámélettartamot, nagyon jó megmunkálási végfelületet biztosít.

ISO -L-MAG