Skip to content

TOTAL RUBIA FLEET

TOTAL RUBIA FLEET Clean-Shield Technológiával

Az autóipar szabványait meghaladó teljesítmény

A TOTAL RUBIA FLEET sorozatot nagy futásteljesítményű teherautók számára tervezték, kifejezetten a nehéz út- és üzemanyagviszonyok figyelembevételével. A RUBIA FLEET ÖSSZES terméke meghaladja az American Petroleum Institute (API) és az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA) által meghatározott teljesítményszabványokat, valamint megfelel a nagy nehézgépjármű-gyártó vállalatok követelményeinek. A Clean-Shield technológiának köszönhetően a TOTAL RUBIA FLEET termékek tisztábbá teszik a motorokat még a kéntartalmú üzemanyagok jelenléte mellett is, biztosítva a motor védelmét a mechanikus kopás ellen valamint hosszabb élettartamot és simébb működést lehetővé téve.

A TOTAL RUBIA használatának előnyei Clean-Shield technológiával

  • Tisztán tartja a motor alkatrészeit
  • Meghaladja az API és az ACEA specifikációkat
  • Hosszabb motor élettartamot biztosít
  • Alacsonyabb olajfogyasztást eredményez

A TOTAL RUBIA FLEET termékcsalád az aktív detergens molekulák nagy arányú alkalmazása révén biztosítja a savas elemek semlegesítését, ezzel védve a motort a korrózió ellen. A Clean Shield technológia kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy tisztán tartsa a motor alkatrészeit, biztosítva azok védelmét a korrózió és a kopás ellen; ez által hosszabb ideig biztosítva a motor egyenletes működését.

Akár 67%-kal kevesebb üledékképződés az API CH-4 ipari határértékekhez viszonyítva. *

* Cat 1K Teszt (felső dugattyúgyűrű-horonyban)

 

TOTAL RUBIA FLEET  Clean-Shield technológiávala kifejezetten nehéz körülmények között üzemelő, nagy futásteljesítményű teherautók számára készült.Tisztábbá teszi a motort még a kéntartalmú üzemanyagok jelenléte esetén is.

TOTAL RUBIA FLEET