Skip to content

TOTAL RUBIA TIR

 

TOTAL RUBIA TIR Pro-Efficient Technológiával

Szakemberek által jóváhagyott védelem, a maximális hatékonyság érdekében

A TOTAL RUBIA TIR termékek a nehézgépjárművek gyártói által kiadott jóváhagyással rendelkeznek az általuk gyártott flottájuk nagy részére, beleértve a legnagyobb lefedettséggel bíró és számos kihívást jelentő EURO VI motoroktól kezdve a hagyományos EURO III motorokig bezárólag. A Total kutató-fejlesztő csapata által kifejlesztett Pro-Efficcient Technológia védi és javítja a professzionális motorok hatékonyságát azáltal, hogy csökkenti a mechanikai kopást és megnöveli az olajcsere periódusokat. Az eredménye pedig: hosszabb élettartam, kevesebb üzemzavar és alacsonyabb karbantartási költség. Más szavakkal: megnövekedett hatékonyság és jövedelmezőség az Ön vállalkozása számára.

A TOTAL RUBIA használatának előnyei Pro-Efficient technológiával

  • Megnövekedett üzemidő és alacsonyabb karbantartási költségek
  • Kiemelkedő védelem a mechanikai kopás ellen
  • Hosszabb motorélettartam
  • Alacsonyabb olajfogyasztást eredményez

A TOTAL RUBIA TIR termékek Pro-Efficient összetételük révén egy erős fimszerű védőréteget képeznek a fémfelületeken, megakadályozva a motor mozgó alkatrészeinek közvetlen érintkezését, ezáltal csökkentve azok mechanikai kopását. A Pro-Efficient technológia, a különlegesen ellenálló kopásálló molekulák és a viszkozitást módosító anyagok megfelelő keverékének köszönhetően még szélsőséges körülmények között is megőrzi az olajréteg épségét; amely hozzájárul a motor hosszabb élettartamához.

Akár 81%-kal alacsonyabb mechanikai kopás, az ACEA E4 ipari határértékekhez viszonyítva. *

* OM 646LA Teszt (Vezérműtengely) 160mg

 

TOTAL RUBIA TIR  Pro-Efficient technológiával iparági szakértőkkel kifejlesztve. Növeli a vállalkozás  hatékonyságát és jövedelmezőségét azáltal, hogy kiváló  motorvédelmet nyújt a meglévő tehergépkocsi flotta nagy részében - az Euro VI-től az Euro III-as motorokig.

TOTAL RUBIA TIR LOW SAPS

TOTAL RUBIA TIR STANDARD