Skip to content

Rólunk

TOTAL

A TOTAL S.A. első az aszfaltszállításban a francia piacon, illetve a francia területen végzett munkák harmada esetében építőipari cégek partnerei.

A TOTAL csehországi leányvállalata több mint húszéves tapasztalatának köszönhetően a kiváló minőségű bitumenes kötőanyagok vezető gyártói közé tartozik. Fenntartható és tartós bitumeneket tartalmazó termékeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik az üzemi/feldolgozási és gyártási hőmérsékletek csökkentését.

A piaci trendeket folyamatosan figyelő szisztematikus fejlesztésekkel és innovációkkal folyamatosan szélesítjük termékeink portfólióját. Ezt a folyamatot solaize-beli (Lyon), brunsbüttelbeli (Hamburg) és prestonbeli kutatóközpontjaink támogatják.

A válogatott ásványolaj-típusoknak, a nagy teljesítményű gyártóberendezéseknek és szakértő kollégáinknak köszönhetően biztosítjuk a termékek kiváló minőségét és határidőre történő szállítását. A közúti és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas bitumenes kötőanyagokok mellett a gyártási program részét képezi számos, módosított tulajdonságokkal rendelkező, speciális felhasználási területekre készült egyedi termék. A leuni és schwedti finomítókból, illetve brunsbütteli, webaui és kouřimi gyártóegységeinkből időben tudunk megrendeléseket teljesíteni, közúti vagy vasúti tartálykocsikban forró állapotú anyagot, esetleg hidegen, PE-fóliába csomagolt tömböket vagy granulátum formájú termékeket is szállítunk.

A siker kulcsa számunkra a hatékony bitumenfejlesztés, ügyfeleinkkel együttműködésben. A meglévő és innovatív technológiák használatához műszaki támogatást és tanácsadást biztosítunk. Gyakorlati tapasztalatunk alapján igyekszünk optimalizálni termékkínálatunkat, és a legmegfelelőbb termékeket szállítani vevőinknek, számukra ideális csomagolásban. A TOTAL csoport folyamatosan igyekszik növelni a bitumennel kapcsolatos tájékozottságot az ügyfelek között, és elindította a bitumenről és annak felhasználási lehetőségeiről szóló első interaktív online oktatását/tanfolyamát, "A bitumen hasznosítása jobb utak és innovatív alkalmazások feltárása érdekében" címmel. Hasonlóképpen igyekszünk az aszfalttal/bitumennel kapcsolatos tájékozottságot szélesíteni Csehországban és Szlovákiában rendezett tanfolyamainkon, amelyek célja a bitumenes kötőanyagokat, keverékeket és az útburkolatok hibáit illető ismeretek terjesztése és bővítése. Bővebben itt olvashat a "Bitumen academy"-ről.

Gyártóüzemeinkben folyamatosan igyekszünk növelni a biztonságot a zajszint és a szagok kibocsátásának csökkentésével, ezzel minimálisra csökkentve gyártóegységeinknek a szomszédos területek lakóira gyakorolt hatását; emellett jelentős erőfeszítéseket teszünk a kockázatok megelőzésére az aszfalt szállítása során