Skip to content

TOTAL: szénhidrogén oldószerek és speciális folyadékok vezető európai gyártója

A szénhidrogén oldószerek vezető európai szállítója a TOTAL. Cégünk egyedülálló tulajdonságú speciális termékek széles választékát gyártja és forgalmazza.

Speciális folyadékaink és szénhidrogén oldószereink széles választékával arra törekszünk, hogy kielégítsük a piaci igényeket és elébe menjünk az új elvárásoknak.

Oldószereink széles választéka

Cégünk az aromás vegyületektől mentes oldószerek egyedülálló választékát kínálja, melyek a hagyományos anyagok környezetbarát alternatívái. Számos termékünk már az élelmiszerekkel érintkező anyagokhoz is alkalmazható.

Speciális folyadékaink a festékektől az öblítőfolyadékokon át egészen a fűtőolajokig és a növényvédelmi szerekig több száz speciális alkalmazás számára nyújtanak felbecsülhetetlen segítséget. 

Termékeinket a Special Fluids divíziónk és vállalatunk Finomítópiari Marketingcsapata a világ több mint 80 országában forgalmazza.

Magyarországon a TOTAL Lubricants Hungary Kft., a Total Csoport 100%-os leányvállalata látja el az értékesítés feladatait. Franciaországban a Total France tulajdonában lévő TOTAL Fluides vállalat forgalmazza cégünk termékeit.