Skip to content

TOTAL Quartz

TOTAL QUARTZ: A MOTORJA TOVÁBB MEGŐRZI ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÁT

A napjainkban gyártott motorok kompaktabbak, mint régebben voltak, mégis magasabb teljesítményre képesek. Ezért jobban melegszenek és nagyobb nyomás nehezedik rájuk, és ez felgyorsítja az olaj degradációját. Ennek következtében megnő a fém alkatrészek közötti súrlódás és fokozódik a motor idő előtti meghibásodásának a veszélye.

A MOTOROLAJOK GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁJA KÜLÖNBÖZŐ LEHET

A Total csoport 15000 órát fektetett a TOTAL QUARTZ ART olajok (Age Resistance Technology = öregedést lassító technológia) kutatásába, tesztelésébe és fejlesztésébe. Az ART egy olyan áttörő innováció, mely azzal, hogy megnöveli a molekuláris interakciót, maximális motorvédelmet tesz lehetővé.

AZ ART TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLŐ TOTAL QUARTZ OLAJ JOBB VÉDELMET BIZTOSÍT A MOTORJÁNAK ÉS EZZEL LASSÍTJA ANNAK ÖREGEDÉSÉT.

MIÉRT ÉRI MEG AZ ART TECHNOLÓGIÁJÚ TOTAL
QUARTZ OLAJAT VÁLASZTANI?

OPTIMÁLIS MOTORMŰKÖDÉS

A TOTAL QUARTZ ART fokozza a molekuláris interakciót és ezzel maximálisan megnöveli a kenőanyag oxidációval szembeni ellenállását és meggátolja az üledékképződést. Ezért a motor lassabban öregszik.

TÖKÉLETESEBB VÉDELEM
SZÉLSŐSÉGES HŐMÉRSÉKLETEN

A TOTAL QUARTZ szélsőségesen magas vagy alacsony hőmérsékleten is tökéletesebb védelmet nyújt a motornak.

AKÁR 4%-KAL** NAGYOBB
ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

A motor mozgó alkatrészei közötti alacsonyabb súrlódás csökkenti az energiaveszteséget és ezzel nagyobb üzemanyag megtakarítást eredményez. A kisebb fogyasztás pedig a károsanyag-kibocsátást is csökkenti.

* Ágazati tesztek hiteles értékeivel összehasonlítva.
**TOTAL QUARTZ INE DYNAMICS 0W-20 olajjal végzett hiteles tesztek eredményeivel összehasonlítva.

AZ ART TECHNOLÓGIÁRÓL BŐVEBBEN

Az ART technológia a mérnökeink által kifejlesztett áttörő innováció. Növeli az olajmolekulák közötti interakciót és ezzel egy szupermolekuláris struktúrát hoz létre. Ez kedvezően befolyásolja a védő olajfilm minőségét, mely így jobban ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, nyomásnak és az üledékképződésnek. Az ART technológiával készült TOTAL QUARTZ a motorja valamennyi alkatrészét megvédi.

TOTAL QUARTZ: MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TERMÉKCSALÁD

Valamennyi motorhoz és minden üzemmenethez létezik TOTAL QUARTZ olaj. Nem tudja, hogy melyiket válassza? Tekintse meg termékcsaládunkat és válassza azt, amelyik a legjobb a motorjához.

Tekintse meg termékeinket
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Tovább