Skip to content

Rubia

TOTAL RUBIA CLEAN PACK

 

 

A TOTAL RUBIA termékek folyamatos tesztelés mellett több mint 200 nehézgépgyártói-jóváhagyást szereztek.(EREDETITERMÉK-GYÁRTÓK, OEM)

Ezen termék-jóváhagyások mindegyike azt bizonyítja, hogy a RUBIA termékek 100%-ban kompatibilisek az általuk kifejleszett motorral és a gyártók által használt technológiákkal.

Prémium termékek és testreszabott megoldások a hatékonyságnövelés érdekében.

A TOTAL RUBIA prémium motorolaj család növeli a motor teljes üzemidejét és csökkenti az azzal járó karbantartási költségeket, melyet valós körülmények között végzett flotta tesztek és az ANAC flottamenedzsment tesztek során a nehézgépjármű-gyártók végeztek a helyszínen vett mintaelemzésből, valamint a helyszíni műszaki-támogató csapat segítségével.

A Total márkákra szabott kenőanyagokat is fejleszt a legkorszerűbb K+F központjában Franciaországban. Ezen termékeket szoros együttműködésben fejlesztették ki a nehézgépjárművek gyártóival annak érdekében, hogy megfeleljenek azok kifinomult és kihívást jelentő műszaki követelményeiknek.

Bátran bízhatsza motorolajodban!

TOTAL RUBIA aMELY VIGYÁZ A MOTORRA

    
   
   

Motor élettartama

Alacsonyabb olajfogyasztás

Hosszabb olajcsere-intervallumok

Védelem a mechanikai kopás ellen

A TOTAL RUBIA termékeket olyan speciális molekulákkal fejlesztették ki, amelyek erős filmszerű réteget képeznek a fémfelületeken, ezáltal csökkentik a mechanikai kopást a magas nyomás és szélsőséges hőmérsékleti körümények között, jelentősen javítva ezzel a motor hosszabb élettartamát.

Jobb kopásvédelem és tisztább motor

A TOTAL RUBIA termékek speciális kopásgátló adalékokkal minimalizálják az égéstérbe jutó motorolaj mennyiségét, és ezzel csökkentik az olajfogyasztást.

Ellenállás oxidációval szemben

A szintetikus olajok kiváló antioxidáns adalékokkal növelik a TOTAL RUBIA termékek ellenállását azoxidációval szemben, különösen szélsőséges hőmérsékleten, így meghosszabbítva az olajcsere-periódusokat.

   
   
   

Üzemanyag-takarékos  tulajdonságok

Tisztább és hatékonyabb motor

Berendezkedés a hosszú élettartamra, csökkentett karbantartási költségek mellett

Kiváló védelem alacsony viszkozitás mellett is

A motorolajok a viszkozitás-szabályozás és a súrlódás csökkentése révén üzemanyag-megtakarítást biztosítanak. A kenőanyag viszkozitásának alacsonyan tartása csökkenti az egész motor súrlódását, ezáltal üzemagyanyag-megtakarítás érhető el. A TOTAL RUBIA FE sorozata kifejezetten a nehézgépjármű-gyártók jóváhagyásával készült.

Javul a motor tisztasága

A TOTAL RUBIA fejlett aktív molekulái megakadályozzák a káros lerakódások kialakulását a motortérben, így javtva ezzel a motor hosszabb élettartamát, simább és hatékonyabb működését.

Kompatibilis a kipufogógáz-tisztító berendezésekkel

A «low-SAPS» techológiának köszönhetően - kis mennyiségű szulfáthamu, foszfor és kén (Sulphated Ash, Phosphorus and Sulphur – SAPS) - a TOTAL RUBIA termékek megakadályozzák a dízel részecskeszűrők eltömődését és védelmet nyújtanak az utólagos kipufogógáz-kezelő rendszerekkel felszerelt dízelmotoroknak, csökkentve a karbantartási költségeket.

TOTAL RUBIA termékek

 

 

TOTAL RUBIA Fuel Economy

   
Több, mint 20 évnyi FE-tapasztalat
A Total az 1990-es évektől kezdve fejleszt FE-termékeket. Jelenleg a világszerte értékesített TOTAL motorolajak egyharmada FE-technológiával készül.
   

FE-együttműködés az OEM gyártókkal
A TOTAL RUBIA TIR FE termékcsalád a meghatározó eredetitermék-gyártókkal (OEM) szorosan együttműködve került kifejlesztésre. Ennélfogva ez a termékcsalád teljes körű jóváhagyással rendelkezik az ezen gyártók motorjaiban való alkalmazásra, az üzemanyagtakarékossági célkitűzések elérése érdekében.

   
FE-kenőanyagok minden alkalmazáshoz
FE-termékeink széles skálája minden alkalmazáshoz megfelelő megoldást kínál,a motorokat, sebességváltókat és tengelyeket egyaránt beleértve.
   
Valódi utakon ellenőrzött, tanúsított üzemanyag-megtakarítás
A TOTAL FE kenőanyagok ellenőrzését valós flottákon végzik valós úti körülmények között, és minőségüket független ellenőrző szervezetek, mint például a TÜV Rheinland, a UTAC és a Millbrook tanúsítják.

 

Fedezze fel a TOTAL RUBIÁHOZ az ANAC termékeket